Täydellisessä maailmassa asiakkaat löytäisivät luoksesi automaattisesti ja voisit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten.

Miten paljon rahaa tienaisit, jos JOKAINEN tikkurilalainen tietäisi sinusta ja ainutlaatuisuudestasi?

Jos asiakkaat eivät jo jonota ovellasi, kerro heille yrityksestäsi - oikeaan aikaan, oikeassa paikassa!

Hei tikkurilalainen bisnesvelho!

Tikkurila muuttuu kovaa vauhtia. Remontit ja rakennustyömaat valtaavat keskustan. Reitit, joita pitkin asiakkaat ovat tottuneet kulkemaan, muuttuvat, kun auki revityt kadut ja työmaa-aitaukset pakottavat asiakkaat kiertämään eri reittejä. Asiakkaiden täytyy tietää, missä olet, jotta he osaavat luoksesi jatkossakin! 

 

Lukuisat, rakennettavat, uudet asunnot tietävät myös laumoittain uusia tikkurilalaisia - jotka eivät vielä tunne sinua ja yritystäsi!

Mitä, jos olisi tapa saattaa yrityksesi asujien ja kävijöiden tietoisuuteen?

Tiksi2019_logo.jpg

Asiakkaat voivat löytää luoksesi kuultuaan sinusta - tutuilta, mediasta tai markkinointisi kautta - tai ihan vain törmäämällä ovesta sisään ohikulkiessaan. Suosittelu ja positiivinen julkisuus ovat ovat yrityksesi kannalta mahtavia tilaisuuksia! 

Niiden toteutuminen ja jatkuvuus on kuitenkin epävarmaa. Ainoa, jota pystyt todella hallitsemaan, on itse tekemäsi markkinointi. Markkinoimalla oikealla tavalla ja oikeilla välineillä, oikea-aikaisesti, pääset itse päättämään, millaisen viestin nykyiset ja tulevat asiakkaat sinusta saavat.

 

Minä <3 Tiksi tarjoaa Tikkurilassa toimiville yrityksille paikan - ei vain näkyä, vaan loistaa. Minä <3 Tiksi kokoaa Tikkurilan tarjonnan yksien, tyylikkäiden kansien väliin ja muodostaa alueesta viehättävän hakuteoksen, joka lukijan kannattaa säästää myöhemmäksikin! Syyskuun lopulla 30 000 lehteä jaetaan Tikkurilan ja ympäröivien alueiden koteihin ja yrityksiin. Ilmestyminen on ajoitettu koulujen alun jälkeen, ennen syyslomaa ja jouluruuhkaa, jotta se varmasti erottuu joukosta. 

Kuka julkaisee Minä <3 Tiksiä?

Minä <3 Tiksi on 2016 perustetun kaupunkikehitysyhdistyksen, Elävä Tikkurila ry:n oma julkaisu. Vantaan kaupungin ja Tikkurilan yritysten perustamana, haluamme kerätä alueen toimijat yhteen ja rakentaa Tikkurilasta yhä paremman paikan asua ja yrittää. 

 

Autamme tikkurilalaisia yrityksiä näkymään ja kuulumaan, jotta ne menestyisivät. Siksi myös Minä <3 Tiksi on olemassa.

Minä <3 Tiksi koostuu kolmesta pää-elementistä:

 1. Ilmoitukset

 2. Tarinat

 3. Kartta

Ilmoitukset ovat lehden sydän, koska juuri yritykset tekevät Tikkurilasta sen urbaanin kotikylän, jossa viihdymme - hajuttoman ja mauttoman nukkumalähiön sijaan.

Minä <3 Tiksi ei kuitenkaan toimi vain yrityshakemistona, vaan nostaa koko Tikkurilan viehätystä. Siksi lehti on täynnä tarinoita, faktoja, ajatuksia ja ideoita - pieniä jalokiviä, joita parkkiintuneinkaan tikkurilalainen ei vielä ole löytänyt. Tarinat sitovat ilmoitukset yhteen kokonaisuudeksi, jonka parissa lukija jaksaa viettää aikaa ja joka innostaa tutkailemaan kotikulmia uusin silmin. Ilmoitukset eivät siis vain "korista" lehden sivuja erillään toimituksellisesta sisällöstä, vaan ne ovat tärkeä osa tarinaa.

Lehden ytimessä on kokonaisen aukeaman kokoinen Tikkurilan kartta. Jokainen ilmoittava yritys merkitään karttaan, asiakkaiden löydettäväksi. Karttaan on merkitty myös valmiita polkuja eri teemoilla, jotka houkuttelevat tikkurilalaisia liikkeelle ja löytämään kotiseutunsa uudelleen. Jokainen ilmoittaja sijoitetaan jonkun polun varrelle.

Ilmoittaminen Minä <3 Tiksissä on helppoa:

 1. Klikkaa itsesi varaussivulle TÄSTÄ

   

 2. Rasti haluamasi ilmoituspaikka (tai -paikat)


   

 3. Täytä yhteys- ja laskutustiedot

 4. Kerro meille, oletko jäsen (jäsenille erityishinnat!)
   

 5. Lähetä lomake

Kun olemme käsitelleet varauksesi, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varaus on sitova, mutta laskutus tapahtuu vasta elo-syyskuussa. Elokuussa saat myös tarkempaa tietoa ilmoituksesi toimittamisesta.

Helppoa ja vaikuttavaa

Näyttökuva 2019-6-17 kello 10.06.18.png
Näyttökuva 2019-6-17 kello 10.10.52.png
Näyttökuva 2019-6-17 kello 10.08.50.png

Kotiseuturakkaus ja lähipalveluiden suosiminen tuovat paikallisyrityksiin asiakkaita

Ympäristötietoisuus on erityisesti viime vuosina ollut vahvassa nousussa, ja se vaikuttaa myös suomalaisten ostotottumuksiin. Vahvana trendinä näkyy mm. lähimatkailun suosion kasvaminen. Lähituotanto ja tarinat myyvät. Ympäristöteko on myös lähipalveluiden suosiminen autoon hyppäämisen sijasta. Minä <3 Tiksi todistaa, että Tikkurilasta ei tarvitse lähteä "merta edemmäs kalaan".

Kun maailmalla tapahtuu, oma kotiseutu tulee rakkaammaksi - sen uutisia luetaan ja tapahtumia seurataan. Montako lie kotiseututatuointia Tikkurilasta maailmalla kulkee, mutta tutkimusten mukaan paikallislehtiä ainakin luetaan yhä enemmän. Minä <3 Tiksi kertoo Tikkurilasta tikkurilalaisille - ja siksi se luetaan.

Eikä siinä vielä kaikki!

Bonus 1 - Karttamerkintä

Kun varaat yrityksellesi vähintään kuponkipaikan kokoisen ilmoituksen, yrityksesi sijainti merkitään keskiaukeaman kauniiseen karttaan ja sisällytetään jonkin teemoitetun polun varrelle kartalla. Näin ilmoituksesi on osa Tikkurilan tarinaa ja asiakkaat löytävät luoksesi juuri silloin, kun he tarvitsevat sinua!

Bonus 2 - Edullista suunnittelua

Jos mietit, miten ilmoituksen saisi toteutettua - ei hätää! Minä <3 Tiksin raikkaasta ulkoasusta vastaava graafikkomme suunnittelee kuponkimainoksesi valmiista teksteistä ja kuvista hintaan 60 €/ilmoitus (+ alv 24%)! Suuremmista ilmoituksista tarjous erikseen. Lunastaaksesi bonuksesi, ota yhteys suoraan Elinaan, elina.malmi@graafme.fi.

Bonus 3 - Opas tehokkaaseen lehtimainontaan

Tiedätkö, miten saat lehtimainoksestasi suurimman hyödyn? Pelkkä hyvän median valinta ei riitä, myös ilmoituksesi sisältö täytyy olla huippuunsa viritetty, tehdäksesi asiakkaaseen vaikutuksen. Varatessasi ilmoituspaikan, saat sähköpostiisi 3-sivuisen PDF-oppaan, jossa saat käytännönläheisiä vinkkejä ja ideoita tehokkaan ilmoituksen suunnittelemiseksi - ja saat varmemmin ohjattua asiakkaat ovestasi sisään!

Jatkatko yksin vai yhdessä?

Miten on? Jatkatko markkinointia yksin, vai tuletko mukaan Minä <3 Tiksiin yhdessä muiden Tikkurilan yritysten kanssa, tarjoamaan nykyisille ja uusille tikkurilalaisille kokonaisen kuvan kaikesta siitä, mitä Tikkurilalla on tarjota?

Yhdellä ilmoituksella saat viestisi 30 000 kotiin ja yritykseen. Yksin mainostamalla vastaat kaikesta itse - alusta loppuun, omalla kustannuksellasi.

Minä <3 Tiksissä varmistamme ilmoituksesi näkyvyyden:

 • Raikkaalla ja modernilla designilla, jotta lehti erottuu joukosta

 • Ainutlaatuisella ja mukaansatempaavalla sisällöllä, joka saa lukijan viettämään aikaa lehden - ja ilmoituksesi - parissa

 • Etsimään ja löytämään innostavalla kartalla ja teemapoluilla, jotka kiinnittävät sinut osaksi Tikkurilan tarinaa

 • Opastamalla tehokkaan ilmoituksen suunnittelussa, jotta saat varmasti asiakkaat luoksesi

 • Markkinoimalla lehteä yleisölle, jotta sitä ei vain löydetä muun mainonnan seasta - se etsitään käsiin

Ilmoitusvaihtoehtoja on monia - hinnat alkaen 40 €! Ja ne ovat jäsenille entistä edullisempia ;)

Näyttökuva 2019-5-15 kello 16.25.45.png

Varaa paikkasi heti!

Haluamme nostaa jokaisen ilmoittajamme esiin, ja siksi yhdelle polulle otetaan vain rajallinen määrä yrityksiä. Polut täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa siis paikkasi nyt ja varmistat paikkasi juuri haluamallasi polulla!

Ystävällisin terveisin

Katja Seppänen

toiminnanjohtaja

Elävä Tikkurila ry

P.S.

Valitessasi ilmoituksen lisäksi Tarinapaikan, asiakkaasi pääsevät kuulemaan sinusta aivan uudella tavalla! Sinun ei tarvitse huolehtia tarinan keksimisestä tai kirjoittamisesta - soitamme sinulle haastattelupuhelun, jonka pohjalta kirjoitamme tarinasi toimitukselliseksi sisällöksi lehteen.

P.P.S.

Ethän unohda, että kun ilmoittaudut nyt, saat myös graafisen suunnittelun erityishinnalla!